ТУ У 21667547.014-99
М´ясо ніжне та соковите без вмісту жиру та плівок. М’ясо задньопоперекової частини, розташованої над нирками уздовж поперекових хребців. Вважається дієтичним продуктом, її найчастіше смажать, нарізаючи поперек волокон, або запік
Харчова (поживна цінність) 100 г(g) :
жири, г – 7,1 г(g); з них насичені – 2,1 г(g) ;
білки, г – 19,4 г(g);
Наявність солі зумовлена виключно вмістом натрію, який має природне походження.
Склад:
шматочки м´якуша, нарізані з вирізки, округлої форми товщиною не більше ніж 30мм.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г(g) продукту:
592,0 кДж (kJ )/141,5 ккал (kcal);
Упаковка
Лоток полімерний, зверху запаяний плівкою полімерною, містить виріб в захисному середовищі, 700г-3%.
Вага:
700 г (g) мінус 15 г(g)